Cum sa alegem gulerul potrivit pentru o camasa

Cum alegem tipul potrivit de guler? Ce guler se potriveste la o camasa eleganta sau la una business?

Guler rechin

Unul din cele mai purtate gulere si preferat de barbatii intre 20-40 ani. Un guler foarte versatil si sofisticat, care arata bine din orice tesatura. Poate fi purtat la costum, cu cravata sau fara, sau cu un pantalon mai lejer.

guler-rechin


Kent

Un guler traditional si clasic, care se poarta cu o cravata ingusta sau cu papion. Potrivit atat pentru tinute de ocazie cat si pentru cele mai casual.

guler-Kent

Kent scurt

Este varianta mai scurta si mai moderna al clasicului guler Kent. A devenit foarte popular in ultimii ani, cand au revenit la moda gulerele mici. Il puteti purta la orice ocazie, cu sau fara cravata.

guler-Kent-scurt

Button-down (guler cu nasturi in coltul de guler)

Un guler care a aparut initial pe terenurile de polo in Marea Britanie, si care e purtat preponderent la tinute mai sport. Se poarta cu sau fara cravata. Daca doriti o varianta mai sofisticata a acestui tip de guler, alegeti o tesatura two-ply.

guler-Button-down

Tab (guler cu nasture si gaica sau capse)

Primul guler tab a aparut tot in Marea Britanie la sfarsitul primului razboi mondial. Un guler foarte elegant, care scoate in evidenta nodul de cravata. Este similar modelului Kent dar pe colturile gulerului are cate o gaica, cu ajutorul careia la inchidere ,se apropie si se fixeaza gulerul si nodul de cravata. Gaicile raman ascunse sub cravata.

guler-Tab

Guler randunica (guler pentru papion)

Cel mai elegant tip de guler, poate fi purtat doar cu papion si de obicei cu un frac. Acest tip de guler e potrivit pentru evenimente deosebite, cum ar fi nunti sau tinute de gala.

guler-papion

 

Va rugam sa vizitati panoul nostru de pe Pinterest pentru mai multe informatii:

https://ro.pinterest.com/cristinamanzu/tarnava-camasi-si-bluze/

https://ro.pinterest.com/pin/572309065125242743/