Autentificare | Înregistrare | Aţi uitat parola?
Termeni şi condiţii | Cum cumpăr
Ro Tarnava En Tarnava
<< detalii
<< detalii
<< detalii
<< detalii

TÂRNAVA SIGHIŞOARA

In prezent, produsele Tarnava sunt comercializate in magazinele proprii din Sighisoara si  Brasov, iar din 2006 sunt prezente si in cadrul unei reprezentante proprii din Germania. 
Tarnava S.A. Sighisoara produce si in sistem lohn, ponderea acestuia in cifra de afaceri a companiei fiind de 69%. Printre clienti se afla companii din Germania, Italia sau din Franta. Portofoliul de produse al firmei cuprinde camasi pentru tineret, bluze de dama clasice, tricouri, fuste, veste si rochii. Firma achizitioneaza materia prima de la companii din tara si din afara Uniunii Europene. Firma Tarnava a fost infiintata in 1949, in 1996 fiind privatizata cu capital intreg romanesc. Principalii competitori pe piata interna sunt Braiconf Braila, Confectia Barlad sau Bigotti Bucuresti.

Articole media:

"Cecilia Hāncu, manager general al SC Tārnava SA, a reuşit prin forţe proprii să ajungă un manager de succes pornind de la statutul inginer stagiar īntr-o fabrică de confecţii. După ce a urcat toate treptele īn ierarhia fostei Īntreprinderi de Confecţii Tārnava Sighişoara, din 1991 a devenit manager general, īntr-un moment īn care se confrunta cu grave probleme economice, sub conducerea ei fiind demarat lungul proces de privatizare. Acum, la 15 ani de la preluarea conducerii fabricii, Cecilia Hāncu se pregăteşte să devină acţionarul majoritar al uneia dintre cele mai mari unităţi de producţie din Sighişoara, avānd īn subordine 480 de salariaţi."

Sursa: http://www.ziaruldemures.ro/fullnews.php?ID=5423
Târnava sighișoara Tarnava
Copyright© 2012 SC TARNAVA SA - Number 1 since 1949 - Camasi barbati, bluze femei, Magazin online camasi barbati. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Sigmanet®