Va casatoriti? Felicitari! Acum cu ce va imbracati?

De ce trebuie sa tinem cont cand alegem o tinuta de mire? Ce camasi se potrivesc? Cum se asorteza mirele cu viitoarea lui sotie? 

Stabiliti tema si paleta culoristica a nuntii, impreuna cu perechea dumneavoastra, inainte de a alege tinutele. Decideti impreuna daca doriti o nunta clasica, traditionala, retro etc. si incercati sa reflectati asta si in tinute. De asemenea asortati-va cu mireasa. Nu veti vrea sa descoperiti in fata altarului ca nu va potriviti deloc (in ceea ce priveste tinutele, firesc).


Daca optati pentru o nunta formala cu petrecerea la un restaurant elegant, alegeti un costum inchis la culoare, pantofi inchisi si o camasa de gala cu papion sau lavaliera si butoni. Puteti alege si un brau sau o vesta pentru un plus de eleganta.


La o nunta in aer liber, puteti alege un costum mai colorat, din in sau chiar in doua culori (culoarea sacoului diferita de cea a pantalonilor, dar asortate). Cureaua si pantofii trebuie sa fie asortati la tinuta. Daca alegeti un costum deschis la culoare sau din in, alegeti o camasa alba sau deschisa la culoare. Iar la un costum in doua culori, alegeti o camasa alba sau in ton cu pantalonii sau sacoul. Evitati camasile in dungi, patratele sau imprimate. Recomandam o camasa imprimata sau din in, doar norocosilor care isi serbeaza nunta pe plaja.


In aceasta zi deosebita si unica (daca sunteti norocosi), puteti alege o camasa cu un guler mai special- guler tab rotund sau picadilly- cu ac in guler. Daca purtati butoni, incercati sa evitati sa purtati si ceas. Mireasa trebuie sa fie in mijlocul atentiei, nu mirele si bijuteriile lui sau alti invitati mai extravaganti.


Daca ati hotarat sa investiti mai multi bani in costum si pantofi, procedati la fel si cu camasa. Puteti alege una la comanda sau una standard dar dintr-o tesatura mai buna (two ply).