Cum sa va masurati corect

 

Rugati pe cineva sa va ajute la luarea masurilor. Cel mai simplu ar fi sa purtati o bluza sau o camasa cand va masurati pentru a va putea orienta dupa cusaturi.
Toate masurile pe care le veti lua sunt masuri corporale, asta inseamna ca se adauga o lejeritate produsului finit, in functie de preferinta.


Barbati

1. Guler


Masurati-va in punctul cel mai pronuntat (de obicei sub marul lui Adam). Puneti centimetrul direct pe piele. Cand masurati prindeti si degetul aratator cand inchideti banda. Centimetrul trebuie sa poata fi miscat usor.

2. Piept


Masurati-va sub axile in punctul cel mai pronuntat. Stati drept si intindeti mainile usor spre lateral. Cand masurati prindeti si degetul aratator cand inchideti banda. Centimetrul trebuie sa poata fi miscat usor, dar nu are voie sa fie prea lejer.

3. Lungimea manecii


Masurati-va ambele maini, de la umar pana la incheietura la baza degetului mare. Tineti mainile usor indoite. Daca doriti o camasa cu maneca scurta, masurati de la umar pana la lungimea dorita. Lugimea standard la maneca lunga ar fi de 64 centimetri la marimea 37/38 si respectiv 66 centimetri la marimea 49/50.

4. Biceps


Pozitionati centimetrul in cel mai pronuntat loc intre cot si umar (mana dreapta daca sunteti dreptaci si cea stanga daca sunteti stangaci).

5. Incheietura


Masurati incheietura in dreptul degetului mare.

6. Talie


Masurati-va in jurul taliei in punctul cel mai pronuntat. Cand inchideti centimetrul cuprindeti si degetul si aveti grija ca banda sa poata fi miscata. Dar aveti grija ca centimetrul sa nu stea prea lejer.

7. Latimea spatelui


Masurati de la umar la umar. Stati relaxat cand va masurati.
8. Lungime- spate


Masurati-va de la baza gulerului pana la terminarea tivului, sau pana la lungimea dorita. Lungimea standard la camasi este intre 80-89 centimetri.
9. Lungime- fata


Masurati lungimea in fata de la baza Masurati lungimea in fata incepand la baza gatului peste cel mai inalt punct al pieptului si pana la talie,pana la lungimea dorita (sau la tiv).

Copyright © 2016 SC Tarnava S.A. All rights reserved.