DESPRE NOI

textil factory Infiintata in februarie 1949, Societatea comerciala "Tarnava S.A." din Sighisoara, a fost una din primele fabrici de camasi din Romania. A fost privatizata in 1996 cu capital intreg romanesc. Dispunand de personal calificat si utilizand materii prime de inalta calitate, "Tarnava S.A." s-a impus ca un producator competitiv de camasi barbatesti si bluze de dama, atat pe piata interna, cat si pe cea externa; societatea colaboreaza cu firme de prestigiu din Germania, Italia,Franta, Danemarca etc.
La reusita intreprinderii, au valoarea personalului, precum si dotarea tehnica de exceptie, constand in masini de cusut de provenienta japoneza marca "Juki", instalatii pentru calcat "Veit", prese pentru termocolat "Kannegieser", masini de brodat cu comanda electronica marca "ZSK", sistemele de proiectare asistata de calculator. Produsele si clientii In prezent, produsele Tarnava sunt comercializate in magazinele proprii din Sighisoara si Brasov, iar din 2006 sunt prezente si in cadrul unei reprezentante proprii din Germania.
Tarnava S.A. Sighisoara produce si in sistem lohn si produs complet. In cadrul obiectului de activitate de baza enuntat, respectiv producerea si comercializarea de confectii textile, firma activeaza pe segmentul de piata imbracaminte exterioara pentru femei, barbati si copii, realizand o structura sortimentala variata: camasi,bluze,fuste, sacouri nedublate,salopete, pijamale si rochii. Firma achizitioneaza materia prima de la companii din tara, din Uniunea Europeneana si Turcia. Principali parteneri de afaceri sunt din Germania ( Wappen, Luisa Cerano), Italia ( MaxMara, Marella,), Franta (Maison Kitsune, Maison Margiela),Anglia (Paper London) etc. Printre beneficiarii produselor noastre se numara: politia germana, jandarmeria italiana si romana, vama belgiana si armata austriaca etc.

 

Procesul de productie

Procesele tehnologice raspund celor mai exigente standarde practicate de societatile comerciale cu profil similar din tara si strainatate.
Grupate pe stadii principale ale procesului de fabricatie, procesele tehnologice sunt:

  • croirea detaliilor, constand in operatii de incadrare a reperelor; 
  • spanuire - operatie realizata manual, in proportie de 80%, 
  • sectionare span si decupare a detaliilor manual, mecanizat; 
  • repere prin termocolare, numerotare, sortare.

Activitatea este organizata pe 3 formatii, cate una pentru fiecare din cele 3 ateliere de productie. Confectionatul detaliilor consta din operatii de prelucrare si montaj, pe sase linii tehnologice dotate cu echipamente specifice - masini de cusut simple si speciale. Transportul semifabricatelor in cadrul liniilor de prelucrare si montaj este realizat pe carucioare cu transport la sol si transportor suspendat. Finisatul produselor consta in operatii de calcare finala, realizate, dupa caz, de prese de calcat specializate sau instalatii de calcat. Ambalarea produselor se realizeaza la fiecare sectie de productie. Finisarea si ambalarea produselor se realizeaza la capatul liniilor de prelucreare - montaj. Intretinerea utilajelor in stare de functiune se efectueaza de catre formatii specializate.

Ce servicii oferim

Oferim constructie si gradare de tipare, broderie, organizam printat si spalat, transportul, constructie de mostre si prototipuri. Echipa noastra poate comunica in germana, italiana, franceza si engleza.

 

Location

link to Location in google maps

 

Tarnava headquater entrance

Sediul nostru

Sediul nostru si productia se afla in Sighisoara. Sighisoara apartine patrimoniului Unesco din 1999. Este aproape de aeroporturile din Targu-mures si Sibiu. Daca doriti sa ne vizitati, va rugam sa ne contactati pentru o programare. 

front of manufactrure building

Productia

Toata productia se realizeaza in fabrica noastra, intr-o cladire de 4000 m2 unde pot lucra pana la 800 muncitori in conditii optime. Suntem certificati ISO 9001 si 14001, pentru a putea satisface orice cerinta.

spreads layout for texil on pc

Croi

Pentru a optimiza croiul si a nu irosi tesatura, folosim sistemul CAD-Lay pentru incadrari. Folosim plottere pentru a imprima incadrarile pentru sala de croi. Putem citi diferite formate:

  • hpgl
  • plx
  • dxf
  • rul
zsk embroidery machine

Embroidery machine

Broderie Masina noastra de brodat poate executa broderii multicolore de la 1-30 cm. Are 10 capete, care pot fi operate in paralel. Capacitatea de productie este de pana la 1500 bucati/zi (in functie de numarul de impunsaturi).

 

Tesaturi

Pentru a va ajuta in realizarea proiectelor d-voastra, va putem comanda tesatura si auxiliarele. Putem deasemenea lucra cu tesaturile si auxiliarele d-voastra.

 
Sewing

Cusut

Pe langa imbracamintea usoara-medie pe care o putem realiza, avem o experienta vasta in producerea uniformelor de protectie pentru productia componentelor IT si produse ortopedice.

 
Ironing

Calcat

Detinem 12 statii de calcat, reusind sa manevram pana la 1000 bucati zilnic.

 
 

 

Control de calitate

Pentru a putea asigura cea mai inalta calitatea, facem o verificare finala dupa cele doua intermediare.

 

Transport

In functie de volumul comenzilor, transportul va fi facut cu firme de curierat sau cu firme de transport specializat. Un transport spre Germania dureaza 2-3 zile. Costurile de transport pornesc de la 10Euro/10 kg.
Va rugam sa ne contactati pentru comenzi sau intrebari:export@tarnava.ro

 

 

E-mail:

office@tarnava.ro
adt@tarnava.ro
productie@tarnava.ro

Telefon: 004/ 0265/ 77 11 67
Fax: 004/ 0265/ 77 74 17

Copyright © 2016 SC Tarnava S.A. All rights reserved.