Cum sa va gasiti propriul stil?

Cum sa va gasiti propriul stil si ce reguli sa urmati? Sau sa nu urmati reguli deloc cand e vorba de a va exprima creativitatea si personalitatea printr-o tinuta? 

Nimeni nu isi doreste sa fie doar un imitator, cel putin nici un individ cu o personalitate puternica. Daca stim exact ce vrem in viata de zi cu zi, incepand cu tipul de cafea, pe care ne place sa o bem si pana la persoanele cu care ne place sa ne petrecem timpul, de ce ar trebui sa fim influentati cand trebuie sa ne alegem hainele?

Nu ma intelegeti gresit, imi place sa ma inspir de pe pinterest, instagram, reviste etc, dar tot nu imi doresc sa copiez o tinuta de la a la z. Adaugand un acel ceva tinutei, o va face mai interesanta si mai putin banala si de duzina. Chiar daca tinuta pe care o copiati nu este una de duzina, va deveni una, atunci cand dumneavostra si inca alte 100 de persoane veti decide sa o purtati. Incercati intotdeauna sa va exprimati personalitatea cat mai acurat, chiar si printr-o tinuta.

Nu lasati pe nimeni sa va spuna ce aveti voie sa purtati: atata timp cat va place tinuta si va simtiti bine in ea, pe cine mai intereseaza daca aveti varsta "potrivita" sau corpul "potrivit" pentru a o purta? Fiti sinceri cand va priviti in oglinda: chiar va plac sosetele cu sandale combinate cu un pantalon scurt si un maieu tip plasa? Daca nu, schimbati. Alegeti un tricou sau o camasa casual si sandale fara sosete, sau chiar mocasini. Daca nu sunteti siguri in asortatea culorilor, cititi articolul de blog despre asortarea culorilor. In timp alegerea tinutei va deveni la fel de simpla ca alegerea cafelei. Permiteti=i tinutei sa va reflecte personalitatea si fiti acea persoana pe care restul vor dori sa o copieze.

P.S. Nu cititi niciodata articole cu titlul " Ce haine nu se mai poarta dupa varsta de 30 ani, 40 ani" etc. Faceti-va singuri regulile pentru corpul si varsta dumneavoastra!

Surse: https://www.flickr.com/photos/paulmalon/5078779410/